Ανακάλυψε τις Ευκαιρίες Καριέρας που Προσφέρουμε

Δείτε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας του Πολιτιστικού Πάρκου, στείλτε το βιογραφικό σας στην ακόλουθη διεύθυνση hr@politistikoparko.com

Εμψυχωτές / Θεατροπαιδαγωγοί

Ζητούνται Εμψυχωτές για εκπαιδευτικές δραστηριότητες – Σαββατοκύριακα στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας και την Αττική

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ αναζητά εμψυχωτή με γνώσεις σε θεατρικό παιχνίδι για εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα υλοποιούνται στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας ή/και σε άλλους πολιτιστικούς χώρους στην Αττική τα Σαββατοκύριακα.

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ παιδαγωγικών σχολών, θεατρολογίας, δραματικών και μουσικών σχολών κλπ., να είναι γνώστες της αγγλικής γλώσσας, των Η/Υ και να έχουν το δικό τους μεταφορικό μέσο.

Θα προτιμηθούν άτομα με σχετική εμπειρία που διαμένουν στην Ανατολική Αττική ή στις περιοχές Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Παπάγου-Χολαργού, Χαλανδρίου.

Εμψυχωτές / Θεατροπαιδαγωγοί

Ζητούνται Εμψυχωτές για εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε σχολεία στην Αττική και την επαρχία

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ αναζητά εμψυχωτή με γνώσεις σε θεατρικό παιχνίδι για εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε σχολεία στην Αττική και την επαρχία.

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ παιδαγωγικών σχολών, θεατρολογίας, δραματικών και μουσικών σχολών κλπ., να είναι γνώστες της αγγλικής γλώσσας, των Η/Υ και να έχουν το δικό τους μεταφορικό μέσο.

Είδος Εργασίας: Μερική απασχόληση

Παλαιοντολόγοι, Περιβαλλοντολόγοι, Βιολόγοι ή Γεωλόγοι

Ζητούνται παλαιοντολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, βιολόγοι ή γεωλόγοι για εκπαιδευτικές δραστηριότητες – Σαββατοκύριακα

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ αναζητά παλαιοντολόγο, περιβαλλοντολόγο, βιολόγο ή γεωλόγο για εκπαιδευτικές δραστηριότητες, για παιδιά και ενήλικες, για τα σαββατοκύριακα στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας.

Οι ενδιαφερόμενοι, πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ στα προαναφερόμενα γνωστικά αντικείμενα, να είναι γνώστες της αγγλικής γλώσσας και των Η/Υ.

Θα προτιμηθούν άτομα με σχετική εμπειρία που διαμένουν στην Ανατολική Αττική ή στις περιοχές Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Παπάγου-Χολαργού, Χαλανδρίου και να έχουν το δικό τους μεταφορικό μέσο.

Είδος Εργασίας: Μερική απασχόληση

Καθηγητές Ρομποτικής

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ αναζητά καθηγητή/τρια ρομποτικής, για την Ακαδημία Ρομποτικής του που ξεκινάει τον Φεβρουάριο, με πάθος για τη τεχνολογία και τη διδασκαλία της στα παιδιά.

  • Απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ πληροφορικής, θετικών επιστημών ή παιδαγωγικών

  • Γνώσεις ή σπουδές ρομποτικής (συναφές πτυχίο θα θεωρηθεί προσόν)
  • Διδακτική εμπειρία (σε συναφές αντικείμενο θα θεωρηθεί προσόν)
  • Γνώσεις ξένων γλωσσών (Αγγλικά απαραίτητα)
  • Καλές γνώσεις υπολογιστών και προγραμμάτων γραφείου
  • Οργανωτικές και διοικητικές δεξιότητες
  • Διαχείριση χρόνου και εργασία υπό επαγγελματική πίεση
  • Υπευθυνότητα και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Έντονη φιλοδοξία για εξέλιξη
  • Δυνατότητα μετακίνησης

Άτομα για θεατρικές παραστάσεις

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ για το τμήμα των θεατρικών παραγωγών αναζητά ηθοποιούς, σκηνοθέτες και μουσικούς για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024.

Άριστη γνώση της αγγλικής και σχετική εμπειρία σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις θα εκτιμηθεί.

Είδος Εργασίας: Μερική απασχόληση

Τα προγράμματα και οι δράσεις μας

Ταυτόχρονα, οι δράσεις του Πάρκου αγκαλιάζουν και ένα ευρύτερο κοινό που είναι ευπρόσδεκτο κάθε Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί τον χώρο και να λάβει μέρος σε παράλληλες δραστηριότητες, εκτός των βασικών του προγραμμάτων.

Όλος ο κόσμος των δεινοσαύρων