Ο Πολυχώρος Λυκαβηττού είναι ένας νέος κλειστός χώρος πολλαπλών χρήσεων που προστέθηκε στην οικογένεια του Πολιτιστικού Πάρκου και βρίσκεται στη καρδιά της Αθήνας, στο λόφο Λυκαβηττού. Σκοπός του «Πολιτιστικού Πάρκου – Λυκαβηττός» είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, καθώς και πόλο έλξης για όλους τους φίλους που αγαπούν τα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στο Πολυχώρο πραγματοποιούνται κάποια από τα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα που γίνονται στο Πάρκο Κερατέας αλλά και νέα, όπως οι Τέχνες, Κόμικς, Αφηγήσεις παραμυθιού, σεμινάρια ενηλίκων, θεατρικό εργαστήρι, κ.α.

Ο Πολυχώρος Λυκαβηττού διαθέτει θεατρική αίθουσα 110 θέσεων, πλήρως εξοπλισμένη με συστήματα ήχου και φωτισμού, για ατελείωτες ώρες δημιουργικότητας, δράσης, έκφρασης και ψυχαγωγίας. Η αίθουσα διατίθεται επίσης, σε σχολεία και ιδιώτες για θεατρικές παραστάσεις και σχολικές γιορτές. Τέλος, ο χώρος διατίθεται για εικαστικές εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και θεατρικές παραστάσεις από ανεξάρτητους θιάσους.

Στον ίδιο χώρο, διοργανώνονται εκπαιδευτικά συνέδρια και ημερίδες του Πολιτιστικού Πάρκου.

Τα προγράμματα και οι δράσεις μας

Ταυτόχρονα, οι δράσεις του Πάρκου αγκαλιάζουν και ένα ευρύτερο κοινό που είναι ευπρόσδεκτο κάθε Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί τον χώρο και να λάβει μέρος σε παράλληλες δραστηριότητες, εκτός των βασικών του προγραμμάτων.

Όλος ο κόσμος των δεινοσαύρων